Lindebergskolenes musikkorps
loppemarked

En stor takk til alle som bidrar til å gjennomføre loppemarked for Lindebergskolenes musikkorps. Loppemarkedet er et av korpsets viktigste inntektskilder, derfor er det viktig at alle bidrar, både foreldre og musikere. Loppemarkedet er ogsåen fin anledning til å bli kjent med korpset, musikere, støttespillere, andre familier og nærområdet for øvrig. Loppemarkedet er en aktivitet der alle kan delta samtidig – på tvers av alder, kjønn og generasjoner.

Benytt anledningen til å rydde i skap, skuffer, bod og kjeller og lever det du ikke trenger!

Vi tar imot følgende typer lopper:

• Antikviteter
  • Barnevogner og annet barneutstyr
  • Beauty
  • Bilder og rammer
  • Bøker (ikke leksikon)
  • Håndarbeid og pynt
  • Leker og spill
  • Kjøkkenutstyr, bestikk og dekketøy
  • Musikk og film
  • Nips
  • Pent brukt tøy (barn, dame, herre) og sko
  • Smykker
  • Småelektrisk/lamper
  • Små møbler (ikke store)
  • Sport og fritid
  • Sykler
  • Tekstiler
  • Verktøy
  • Vesker/kofferter/sekker

Vi er kjent for vårt gode utvalg i penere nips. Har du messing og kobber, vakre glass, serviser, smykker og kunst du vil gi til et godt formål, så er vi stedet for deg.

Vi ber om at loppene er rene og sorterte i merkede esker/poser. Merk gjerne antikviteter spesielt.

Ingen levering utenom oppsatte tider.

Neste loppemarked arrangers våren 2022

Vi tar ikke imot hvitevarer, store møbler, madrasser, leksikon og defekte/ ikke salgbare gjenstander.
Vi forbeholder oss retten til å avvise lopper
.

Rull til toppen